Zabava in prosti čas

Hiša groze 2023: graščina Gorica

11. 10. 2023 avtor: Mladinski center Velenje
plakat

Najsrhljivejši liki iz priljubljenih grozljivk se bodo zopet naselili v zapuščeno graščino Gorica! Debeli zidovi, temni predori, mračne skrivnosti, skrivnostne sobane, krvave sledi, obupani kriki in nemirne duše. Če mislite, da ste doživeli že vse – niste.

Srhljivi obiski graščine Gorica bodo potekali med 27. in 31. oktobrom ter 2. in 3. novembra. Obisk traja eno uro, prvi termin je ob navedenih dnevih ob 16. uri, zadnji pa ob 23. uri.

Cena obiska na osebo znaša 15 evrov, v ekipi je 5 oseb. Vstop je dovoljen osebam, starejšim od 13 let. Pri tem sporočamo, da morajo imeti mladoletne osebe, ki ne bodo prišle v spremstvu odrasle osebe, s seboj veljavni osebni dokument, sicer vstop ne bo možen. Prijave sprejemamo le prek elektronskega naslova hisa.groze@mc-velenje.si. V prijavo napišite imena in priimke udeležencev ter en elektronski naslov in telefonsko številko. Vljudno prosimo, da ob prijavi upoštevate število oseb v ekipi. Prijava je potrjena, ko vam odgovorimo na elektronsko sporočilo, kjer boste prejeli datum in uro termina. Denarja ne vražamo. Ne prihajajte nenajavljeni, saj vam ogled ne bo omogočen.

Zaradi močnih vizualnih efektov ljudem z epilepsijo vstop odsvetujemo. Če imate težave z zaprtimi prostori ali tesnobo, prav tako odsvetujemo ogled. Če imate druga podobna bolezenska stanja, nas o tem predhodno obvestite. Ogled priporočamo ljubiteljem grozljivk in adrenalina, v nasprotnem primeru pred prihodom raje razmislite, če si tega res želite.