Zabava in prosti čas

Imaš pogum za SpeakUp 2020?

23. 8. 2019 avtor: Uredništvo

Zavod Ypsilon že sedem let preko dogodkov SpeakUp! deli zgodbe, ki  navdihujejo, življenjske poti, ki kažejo rast in hrabrost, iščejo modrosti, ki omogočajo, da iz dneva v dan rastemo. Namen dogodkov je motivirati vse generacije z uspešnimi zgodbami posameznikov, ki so si upali stopiti iz okvirov vsakdana in so segli po svojih sanjah.

Dogodek vsako leto nosi osrednjo temo, ki združuje govornike in govornice iz različnih področij. Tematsko se dotika tem osebne rasti in profesionalnega razvoja, uspeha in vključevanja vseh v družbo enakih možnosti.

Sedmi dogodek SpeakUp! 2020 želijo obogatiti z življenjsko zgodbo izjemnega posameznika, katerega zgodbe ne poznamo niti sami! Iščejo zgodbo posameznika, ki je na svoji življenjski poti izkazal izjemno hrabrost, prestopil cone udobja in tako izkazal svoj pogum. Zato vas izzivajo, da si drznete pokazati svoj pogum širši javnosti!

Kaj je pogum zate? Kako ga izkažeš? Kakšne modrosti je življenje naučilo tebe? Deli svojo zgodbo in se poteguj za mesto govornika na dogodku SpeakUp! 2020: Zaupaj v svoj pogum!

Zakaj? 

Kako? 

Prijaviš se lahko preko tega obrazca. Prijave so odprte do polnoči 8. 9. 2019! Najbolj navdihujoči posamezniki bodo povabljeni k sodelovanju v končnem izboru, kjer se boste strokovni komisiji s svojo zgodbo predstavili v živo. 

Sprejmeš izziv? Klikni sem!

Vir in foto: Zavod Ypsilon