Izobraževanje

Izboljšaj ocene pri matematiki

20. 5. 2024 avtor: Uredništvo
grafika

Konec šolskega leta pomeni le še nekaj tednov do počitnic in … zaključevanje ocen! Za nekatere pa še matura! Če te od vseh predmetov najbolj skrbi matematika in ocene v redovalnici spet ne kažejo na izpolnitev tvojega cilja ali pa te je strah matematične mature, imamo zate pomoč. Astra.si! Če slučajno še ne veš za to spletno mesto …

Andrej P. Škraba je ekonomist in podjetnik. Pred meseci je bil gost na Križišču mladosti, ko smo se pogovarjali o osebnih financah in ravnanju z njimi. Mladim pa ne svetuje le v povezavi z denarjem ampak tudi na matematičnem področju.

Že leta si namreč srednješolci na Astra.si ogledujejo njegove razlage matematičnih primerov in izboljšujejo svoje ocene. Astra.si je nadvse uporabna brezplačna spletna stran, ki je uporabnikom prijazna in preprosta za uporabo.

Ob začetku leta pa je z ekipo poslal v svet novo storitev: Astra AI. Gre za prvega AU tutorja v Sloveniji. Njegova uporaba je enostavna – nalogo, ki ti povzroča težave, slikaš s telefonom, Astra AI pa ti ne ponudi le odgovora, temveč te, tako kot bi to počel tvoj inštruktor ali inštruktorica, vodi korak po koraku do prave rešitve. Astra AI je plačljiv.

Trenutno pa je v povezavi z matematičnimi pomagači v ospredju prav posebna kampanja! Če z uporabo AI matematičnega inštruktorja svojih ocen ne izboljšaš vsaj za dve oceni, ti vrnejo denar. Več o omenjeni kampanji poizvedi na družbenih medijih.

Želimo ti veliko uspeha pri učenju! Ne pozabi, da ocene niso vse, a vendar se potrudi in uresniči svoj cilj – tudi s pomočjo Astra.si.