Angažiraj se

Javni razpis za 5. vrh mladih voditeljev ASEF

27. 6. 2023 avtor: Uredništvo
skupina mladih

Azijsko-evropska fundacija (ASEF), ki ključno prispeva k izobraževalnemu procesu ASEM, je objavila javni razpis za mlade, ki bi želeli sodelovati na 5. vrhu mladih voditeljev ASEF (ASEFYLS5) leta 2023.

Letos se projekt osredotoča na temo “Voditeljstvo v družbi 5.0”. Projekt bo spodbujal razvoj voditeljstva mladih skozi 3 optike: “samovoditeljstvo”, “timsko voditeljstvo” in “družbeno voditeljstvo” ter raziskoval, kako lahko mladi vodijo digitalno preobrazbo družbe in uporabo tehnologije za reševanje družbenih izzivov.

Cilj projekta ASEFYLS5 je izvesti krepitev vodstvenih zmogljivosti, zagotoviti prostor za medvrstniško učenje in dialog za krepitev medkulturnega razumevanja mladih v Aziji in Evropi ter prostor za mreženje in gradnjo temeljev za povezave in prihodnje sodelovanje. Udeležba v projektu je za izbrane kandidate v celoti financirana.

Če želite izvedeti več o projektu ASEFYLS5, si oglejte naslednjo spletno stran. Rok za prijavo je nedelja, 9. julij 2023.

Veselijo se prijav mladih iz Slovenije, ki se bodo pridružili temu pomembnemu programu za krepitev vodstvenih sposobnosti.

Banner projekta

Vir: ASEF