Izobraževanje

Karierni tabor Mreže KROJ 2022 – Postani sprememba!

27. 7. 2022 avtor: Uredništvo
Karierni tabor 2022

Mreža KROJ, mladinska mreža za karierni razvoj, organizira karierni tabor, ki bo potekal med 21. in 23. avgustom 2022 v Mladinskem kulturnem centru Hiša mladih v Ajdovščini. Namenjen je dijakom, ki bi radi v prijetni družbi in z oporo mentorjev spoznavali sebe, svoje interese ter ugotavljali, kakšna bo njihova karierna prihodnost.

Tabor bo potekal pod geslom “Postani sprememba!”, s katerim želijo mlade spodbuditi k razmišljanju o tem, kaj lahko sami storijo za boljšo prihodnost. Prvi dan bomo razmišljali, katere kompetence smo že pridobili, drugi dan namenili raziskovanju tega, kdo smo in kaj nam je v življenju ter pri izbiri poklica pomembno oziroma kako poskrbeti za svoje duševno zdravje in dobro počutje, tretji dan pa bo namenjen pogledu v prihodnost. Poleg tega bomo obiskali mladinske in druge nevladne organizacije v Ajdovščini, se preizkusili v sobi pobega, ohladili v reki Hubelj in tako naprej. Zvečer bo na razpolago prosti čas za raziskovanje mesta in okolice, na voljo pa bodo tudi karierni svetovalci za individualni karierni posvet. 

Prvi dan bomo začeli ob 14. uri in zadnji dan zaključili ob 16.30. Podrobnejši program bodo prejeli prijavljeni udeleženci. Začetek in zaključek sta usklajena z avtobusnimi prevoti iz oziroma do Ljubljane. 

Cena na udeleženca znaša 30 evrov. Treba jo je poravnati pred začetkom tabora. Vključuje hrano, namestitev ter izvedbo vseh omenjenih dejavnosti. Zaradi zagotavljanja večje kvalitete izvedbe tabora je število udeležencev omejeno, zato se dijaki prijavite čimprej. Prijavnica je dostopna na tej povezavi.

Vir: Mreža KROJ