Zabava in prosti čas

Koncert Jet Black Diamonds in tržnica mladosti

19. 6. 2023 avtor: Mladinski center Šmartno ob Paki
Vabilo na koncert za kon'c šole

MC Šmartno ob Paki vabi na poseben dogodek ob zaključku šolskega leta s tržnico mladosti in koncertom odlične rock zasedbe Jet Black Diamonds.

Šolsko leto se približuje koncu in po vzoru lanskega uspešno izpeljanega dogodka MC Šmartno ob Paki letos ponovno organizira dogodek Kon’c šole.

Vabilo na dogodek za kon'c šole

Potekal bo v petek, 23. 6. 2023, od 19. ure dalje, in sicer v dveh delih:
19.00 – tržnica mladosti
20.00 – koncert rock skupine Jet Black Diamonds

V primerjavi s preteklim letom so tržnico mladosti letos začrtali malenkost drugače in tako bodo imela na stojnicah priložnost predstavitve društva, ki želijo v svoje vrste pritegniti mlade člane. Že nekaj časa so v lokalni skupnosti namreč priča izzivu s podmladkom bolj ali manj v vseh društvih, zato menimo, da nam ne preostane drugega, kot da se s tem izzivom aktivno soočimo.

Dogajanje na mladinski tržnici v sklopu dogodka Evropa v Šmartnem ob Paki junija 2022
Dogajanje na mladinski tržnici junija 2022

Namen oz. cilj letošnjega dogodka bo tako povezovanje in sodelovanje ter predvsem zvabiti mlade na plano – k druženju ter spoznavanju možnosti aktivnega preživljanja prostega časa in prostovoljstva. S predstavitvami na stojnicah bi mlade želeli spodbuditi k aktivnemu prisostvovanju v društvih, klubih, in lokalni skupnosti.

Mladostna energija rock’n’rolla iz Vipavske doline

MC Šmartno ob Paki je za letošnji koncert v pozdrav poletju, počitnicam in dopustom v goste povabil mlado petčlansko zasedbo iz Vipavske doline. Fante iz Jet Black Diamonds povezuje mladostna energija in ljubezen do ustvarjanja avtorske glasbe. Stilsko neobremenjeni plujejo med različnimi glasbenimi stili, najpogosteje pa jih zanese v vode sodobnejših derivatov rock’n’rolla.

JBD so v letu 2022 izdali svoj prvi kratkometražni album z naslovom Večvredne romance. Kar trije singli z albuma so postali popevke tedna na Valu 202.

V letu 2021 so s svojim prvim avtorskim singlom “Retro anorak” konkretno opozorili nase. Po lokalnem je pesem obnorela še vseslovensko občinstvo in kot Popevka tedna avgusta postala najbolj predvajana skladba na Valu 202.

Vabljeni vsi v petek, 23. 6. 2023, ob 19. uri pred Mladinski center Šmartno ob Paki, da ob mladostnih ritmih izvrstnih Retro anorak, Večvredne romance, Še zadnjič, Daj le daj in drugih zaplešete v poletje.
VSTOP JE PROST.