Kultura

Najbolj KUL abonma se vrača na ljubljanske ulice

18. 9. 2023 avtor: Uredništvo
banner KUL abonmaja

Najbolj KUL abonma, ki domuje v Ljubljani, se z letošnjo sezono vrača na ulice te male prestolnice. Nova sezona prinaša nov, svež vihar kulture in umetnosti. Mladi med 15. in 26. letom bodo tako imeli priložnost, da se potopijo v svet živopisanih produkcij s področja gledališča, filma, glasbe in vizualne umetnosti, ki nastajajo pod streho več javnih kulturnih zavodov.

Kaj vse te v letošnjem šolskem letu čaka v KUL abonmaju preveri tukaj, na spletni strani abonmaja.

Kako se lahko vpišem v KUL abonma?

V KUL abonma se lahko vpišeš do 10. oktobra 2023 na blagajni Lutkovnega gledališča Ljubljana ali preko spletne prodaje. Za zamudnike je možen vpis še do drugega dogodka, ki bo med 18. in 20. oktobrom v Kinodvoru. Po nakupu boš o konkretnih datumih predstav in dogodkov obveščen_a po e-pošti, vstopnice za posamezni dogodek pa dvigneš s potrdilom, ki ga boš prejel_a na tvoj e-naslov in osebno izkaznico.

Cena abonmaja je 26 evrov, plačaš lahko z gotovino ali kartico. Za več informacij v zvezi z nakupom lahko kličeš na telefonsko številko 080 2004 in 01 300 09 82 ali pišeš na e-mail naslov blagajna@lgl.si.

Program abonmaja skupaj z Lutkovnim gledališčem Ljubljana soustvarjajo Kinodvor, Kino Šiška, Mednarodni grafični likovni center, Slovensko mladinsko gledališče in Narodna galerija.

Vir: Lutkovno gledališče Ljubljana