Zabava in prosti čas

“Matr je smešn” v Mladinskem centru Zagorje ob Savi

8. 11. 2019 avtor: Uredništvo

Mladinskem centru Zagorje ob Savi organizrajo stand up večere z naslovom Matr je smešn”, med drugimi tudi zErvinom Adžikićem, lokalnim stand up komikom. Gre za štiri predstave, s katerimi želijo spodbuditi in motivirati mlade stand up komike, da se predstavijo javnosti. Poleg tega je na vsakem dogodku prisoten tudi eden izmed znanih obrazov te scene. 

Tokrat se je predstavil Ervin Adžikić:

“Živijo, zdravo, cao. Moje ime je Ervin Adzikic (Ciko) in se ukvarjam s stand upom že od marca letos tako, da sem se čisto frišen v tem. Nastope sem imel v Ljubljani, Mariboru, Celju in Kopru, na kar sem prišel na idejo, da bi bilo dobro imeti kak stand up vecer v domačem okolju. Vzpostavil sem kontakt z Mladinskim centrom Zagorje ob Savi in že moj prvi nastop v Zagorju je bil odličen. nastopil sem v vlogi povezovalca, tako kot na drugem dogodku, ki smo ga organizirali 18.10.2019. 

Sem zelo srečen, da je bila moja ideja vsem vseč in da se je tudi publika odzvala na to. Cilj tega projekta je prav tako, da privabimo čim vec mladih ljudi, da sodelujejo z nami in doživijo nove izkušnje. Vsak, ki ima željo po nastopih, se lahko obrne name ali na Mladinski center Zagorje. lahko ti pomagamo in svetujemo. Želim si, da bi ta projekt postal čim bolj znan med mladimi in da bi vsi z veseljem prihajali na nove nastope.”

Vir in foto: Mladinski center Zagorje ob Savi