Prostovoljstvo

MC Šmartno ob Paki išče prostovoljce

4. 8. 2023 avtor: Mladinski center Šmartno ob Paki
prostovoljci Šmarno ob Paki

Želiš sodelovati pri organizaciji in izvedbi najrazličnejših dogodkov ter soustvarjati zanimive aktivnosti in delavnice? Si poln/-a idej in želiš svoj prosti čas preživeti aktivno in kreativno?

V MC Šmartno ob Paki organizirajo različne delavnice, usposabljanja, predstave, koncerte, slovesnosti in druge dogodke. V tesnem sodelovanju z lokalno skupnostjo, društvi, klubi ter vaškimi skupnostmi skrbijo za pospešen družabni utrip kraja. Še posebej pestro bo v času bližajočega se tradicionalnega Poznopoletnega festivala. Zato potrebujejo prostovoljce, ki bi dodali svoj kamenček v ta atraktiven in barvit mozaik dogajanja.

Kaj boste počeli? Dajali ideje, predloge. Iskali. Nosili. Ustvarjali. Pisali. Fotografirali. Razvijali. Točili pijačo. Odgovarjali na vprašanja. Se smejali. Obešali. Lepili. Sodelovali. Čistili. Preoblačili. Sprejemali. Si ogledovali. Pomagali. … … …

Kaj nudijo v MC? Pogovor. Podpis pristopne izjave. Potrdilo o opravljenem delu. Vrečko presenečenja. 😉

Če ti ob tem sporočilu rahlo zatrepeta srce, piši na mail pisarna@mcsop.si, pokliči na 064 167 940 ali nas obišči (8.00-15.00), da razjasnimo podrobnosti.