Zabava in prosti čas

Mladi v Šentjurju v stilu zaključili leto

17. 1. 2024 avtor: Mladinski center Šentjur
Mladi v Šentjurju v stilu zaključili leto.

V petek, 29. decembra, je Mladinski center Šentjur oživel v prazničnem vzdušju, saj so mladi združili moči in organizirali zaključni novoletni ples. Dogodek je bil poln energije, kreativnosti in skupinskega duha, ki ga prinaša mladost.

Mladi so izkoristili priložnost za druženje in zabavo ter so s svojim trudom in navdušenjem prispevali k organizaciji dogodka, ki se je odvijal v Aktivatorju, prostoru za mlade. Dekoracija prostora je odražala praznično vzdušje, saj so mladi s svojim ustvarjalnim navdihom naredili prostor še bolj čaroben. Poleg tega so sami pripravili tudi hrano.

Zabava na novoletnem plesu ni bila omejena le na plesanje ob glasbi. Mladi so poskrbeli tudi za pestro paleto zabavnih iger, ki so dodale piko na i že tako raznolikemu večeru. Smejali so se, tekmovati med seboj in gradili trajne prijateljske vezi skozi različne aktivnosti.

Večer je bil napolnjen s smehom, glasbo in plesom, ki so vsem prisotnim pričarali nepozabne trenutke. Skozi različne izzive, dobro hrano in pijačo so skupaj nazdravili na prihajajoče leto, polno skupnih dogodivščin, iskrivih nasmehov in navihanih iskric v očeh.

Več slik je na voljo na povezavi.