Zabava in prosti čas

Nagradni izlet za mlade

27. 12. 2022 avtor: Mladinski center Šentjur
Mladinski center Šentjur, nagradni izlet za mlade

Mladi iz Občine Šentjur so se v torek, 20. 12. 2022, odpravili na nagradni izlet v Celje, kjer so si ogledali film. Nagradnega izleta so se udeležili tisti, ki so pretekle tri mesece redno obiskovali Aktivator po šoli.

V preteklih treh mesecih so se v Aktivatorju spoznavali skozi različne izzive, preizkušali nove jedi, se učili kuhati, se igrali pantomimo, risali na slepo in še več, skozi izzive so mladi zbirali točke, ki so jih popeljale na nagradni izlet.

Tako so v Mladinskem Centru Šentjur leto 2022 zaključili s pozitivnimi občutki in se pripravili na nove dogodivščine v Aktivatorju, ki ji bo prineslo novo leto 2023!

Nekaj vtisov mladih, ki redno prihajajo v Aktivator:

»V Aktivatorju mi je super, počutim se sproščeno. Zabavamo se, kuhamo, pomagajo nam pri delu za šolo in vem, da jim lahko zaupam o svojih problemih ter dvomih.«

Ela, 14 let

»Meni je bilo na izletu super, šli smo v »meka« in kino, drugače bi verjetno doma poležavala in se dolgočasila. Fino mi je bilo tudi, da sem se lahko bolj družila s prijateljicami, ker drugače se vidimo samo v šoli. Po dolgem času sem se ob ogledu risanega filma počutila ponovno kot otrok, kar mi je bilo fajn.«

Lana, 14 let

Ne pozabi! Novo leto novi začetki, še vedno se jim lahko pridružiš po praznikih, od ponedeljka do petka, od 13:00 do 15:00, v Aktivatorju.

Nagradni izlet za mlade&url=https://www.mlad.si/nagradni-izlet-za-mlade/&via=mlad_si" target="_blank">