Angažiraj se

Oceni delodajalca

27. 9. 2018 avtor: Sindikat študentov, dijakov in mladih brezposelnih – Mladi Plus

Sindikat Mladi plus, sindikat študentov, dijakov in mladih brezposelnih je v okviru projekta Kažipot do dostojnega dela razvil orodje, s katerim boste mladi lahko ocenjevali svoje delovne izkušnje.

Mladi se na trgu dela velikokrat srečujete z mnogimi ovirami, tako pri vstopu na trga dela, kot tudi pri samem delu. S tem namenom se je sindikat Mladi plus priključili mednarodni kampanji Transparency at Work, v okviru katere je nastala spletna platforma, s pomočjo katere lahko mladi ocenijo svojo delovno izkušnjo in s tem tudi samega delodajalca.

Z vprašalnikom, ki je dostopen na omenjeni spletni platformi, želijo na Sindikatu Mladi plus mladim pomagati pri iskanju transparentnih in verodostojnih informacij o različnih delodajalcih. Z njim bodo v naslednjih mesecih mlade po Sloveniji spodbujali k izpolnjevanju, ocenjevanju svoje delovne izkušnje in soustvarjanju verodostojne baze delodajalcev.

Pomagajte nam do sprememb! Vzemi si nekaj minut časa in reši vprašalnik. Cilj je zgraditi verodostojno bazo delodajalcev in mladim omogočiti dostojno delo v vseh panogah, in sicer tako na nacionalni kot mednarodni ravni.

Vprašalnik je dostopen tukaj.