Aktivno državljanstvo / Angažiraj se

Pa pravijo, da 13 ni srečna številka

1. 8. 2019 avtor: Mladinski center Vič

V začetku leta je bil na zemljevid mladinskih centrov v Ljubljani dodan tudi Mladinski center Vič (MC Vič), ki je partnerski projekt Zavoda Nefiks in Antonovega doma. MC Vič je trinajsti mladinski center v Mreži mladinskih centrov Ljubljana. Poslanstvo Mreže mladinskih centrov Ljubljana je mladim v Ljubljani zagotoviti okolje, kjer lahko najdejo tisto, v čemer so dobri in se zavedajo svoje moči.

To Mreža počne tako, da:

Aktivnosti v prvi polovici leta 

MC Vič je prvi polovici leta izvedel 275 različnih aktivnosti, v katere je bilo vključenih več kot 100 rednih obiskovalcev. Za mlade so organizirali Španski jezikovni klub, gostili so Klub Kolegic, izvedli priprave na maturo iz matematike, bili so na voljo za redno karierno svetovanje, redno izvajali srečanja drugih skupin, posadili svoj vrtiček, ter vsak dan odprli varata  igralnice za več kot 100 otrok tedensko.

Poskrbeli so tudi za čistejše okolje skozi čistilo akcijo, ki jo je organizirala Četrtna skupnost Vič

In kaj jih čaka?

V drugi polovici leta bodo z zagonom nadaljevali svoje aktivnosti, zato vas lepo vabijo, da se jim pridružite. Med drugim pripravljajo:

Najdete jih v Ljubljani na Tržaški 85, pišete jim lahko na mc.vic@nefiks.si, vse informacije so dostopne na njihovi spletni strani. Spremljajte njihovo Facebook in Instagram stran.