Vključenost

Pojoči prostovoljec Zavoda Nefiks: David Gullon

26. 2. 2020 avtor: Uredništvo

Septembra lani se je skozi zgodbe mladih predstavil David Gullon, ki je kot prostovoljec na Zavodu Nefiks v sklopu programa prostovoljstva Spanish sLOVEnia, financiranega iz programa Evropske solidarnostne enote, kot španski govorec sodeloval v španskem jezikovnem klubu, mladim predstavljal ESE prostovoljske priložnosti, sodeloval na več festivalih, soorganiziral španski jezikovni tabor ter deloval v Mladinskem centru Vič

David je, preden je postal ESE prostovoljec znotraj projekta Spanish sLOVEnia, moral opraviti prav posebno nalogo: posneti kratek video z lastno predstavitvijo, ki pa ga je popestril s petjem. Če vas zanima, zakaj si je leto dni nazaj želel pridružiti projektu Spanish sLOVEnia, si morate ogledati tale video.

Od omenjenega videa pa je minilo že precej časa, pravzaprav je preteklo že skoraj eno leto, odkar je v Sloveniji. Da zaključi svoje prostovoljsko popotovanje v stilu, je pripravil še en video. Tokrat skozi petje povzame leto, ki ga je preživel v Sloveniji in poje o izkušnjah, ki jih je pridobil, le njegovo petje, pravi, se ni izboljšalo. Ogledate si ga lahko tukaj.

Projekt Spanish sLOVEnia je financiran iz programa Evropska solidarnostna enota, ki ga financira Evropska unija. 
Vir in foto: Zavod Nefiks