Mladinski sektor

Poziv za delo na Evropski konferenci o priznavanju mladinskega dela

12. 6. 2023 avtor: Uredništvo
konferenca

Organizatorji Evropske konference o priznavanju mladinskega dela, ki bo potekala med 4. in 7. decembrom 2023 v Zagrebu, so objavili poziv za dva moderatorja, enega poročevalca in enega strokovnjaka za komuniciranje za delo na konferenci, na kateri pričakujejo 70 – 80 udeležencev.

Splošni cilj konference “Vrednost in priznanje mladinskega dela” je prispevati k večji prepoznavnosti mladinskega dela, vključno s štirimi razsežnostmi mladinskega dela (samoprepoznavnost, formalna prepoznavnost, družbena prepoznavnost, politična prepoznavnost).

Zainteresirani celoten poziv z opisom iskanih profilov in delovnih nalog najdete tukaj. Prijavite se lahko za en ali več pozicij, in sicer do 30. junija 2023 na naslednji povezavi.

Izbrani posamezniki bodo tesno sodelovali z ekipo, ki jo sestavljata Evropski storitveni center za bonnski proces pri JUGEND für Europa (nemška nacionalna agencija za mladinske programe EU) in AMPEU (hrvaška nacionalna agencija za mobilnost in programe EU).

Če imate dodatna vprašanja, se obrnite na:

Elke Führer ali Alicia Holzschuh, Evropski storitveni center za bonski proces pri JUGEND für Europa, nacionalni agenciji za programe EU Erasmus+ Mladi, Erasmus+ Šport in Evropska solidarnostna enota v Nemčiji; e-pošta: bonn-process@jfemail.de
Sandra Miladin, Agencija za mobilnost in programe EU, e-pošta: sandra.miladin@ampeu.hr.

Vir: Evropska agenda mladinskega dela