EU zadeve / Izobraževanje

Pridruži se mreži SDG4 Youth & Student in sooblikuj prihodnost izobraževanja

28. 6. 2023 avtor: Uredništvo
SDG4 Youth & Student Network

Le še nekaj dni je na voljo, da novih 100 mladih dobi priložnost v eni izmed ključnih organizacij za oblikovanje prihodnosti izobraževanja!

SDG4 Youth & Student Network je vključujoča predstavniška platforma mladinskih in študentskih skupin, ki delajo na oblikovanju globalnih izobraževalnih politik znotraj obnovljenega globalnega mehanizma za sodelovanje pri izobraževanju (GCM) in globalnega vrhovnega organa za izobraževanje – Visokega svetovalnega odbora za izobraževanje SDG4-Education 2030 (HLSC).

Mreža obnavlja svoje članstvo in bo prav sedaj izbrala 100 mladih in študentov, starih med 16 in 29 let. Priložnost, da si med njimi, je ponujena tudi tebi!

Rok za prijavo je 30. junij 2023.

Člani mreže SDG4 Youth & Student so aktivisti, zagovorniki, izvoljeni študentski predstavniki, vodje, študentje, šolski voditelji, učitelji in mladi strokovnjaki, ki aktivno delujejo v mladinskih in študentskih organizacijah v svojih lokalnih in nacionalnih skupnostih ter si prizadevajo za izboljšanje kakovosti in dostopnosti izobraževanja.

Ti predani posamezniki se trudijo doseči spremembe v izobraževalnem sistemu, tako na lokalni kot na nacionalni ravni. S svojimi dejavnostmi in prizadevanji si prizadevajo za enakopravno izobraževanje za vse. Njihova predanost izvira iz prepričanja, da je kakovostno izobraževanje ključno za ustvarjanje boljše prihodnosti in dosego trajnostnih razvojnih ciljev.

Med njimi si lahko tudi ti – sprejmi izziv in se prijavi!

Pridružitev mreži SDG4 Youth & Student ponuja članom priložnost za širjenje vpliva in omogoča sodelovanje z drugimi predanimi posamezniki z vsega sveta. Skozi ta omrežja si člani izmenjujejo znanje, izkušnje in ideje, kar jim omogoča, da še bolj učinkovito delujejo pri uresničevanju svojih ciljev.

Za dodatna vprašanja se lahko obrnete na: mk.ferede@unesco.org

Foto: SDG4 Youth & Student Network