Vključenost / Zabava in prosti čas

Pridruži se nam na dogodku Povej in pojej

21. 11. 2023 avtor: Center za mlade Domžale
plakat

Mladi, vabljeni na 2. okroglo mizo za mlade na temo prostega časa in aktivacije mladih!

Člani komisije za mladinska vprašanja občine Domžale v sodelovanju s Centrom za mlade Domžale pripravljajo 2. okroglo mizo za mlade na temo prostega časa v občini Domžale z naslovom Povej in pojej. Veseli bodo vaše družbe v četrtek, 30. novembra ob 18h, v Placu za mlade v prostorih Centra za mlade Domžale. 

Na dogodek lahko pride čisto vsak. Ni potrebno imeti kakršnegakoli znanja ali posebnih veščin. To je super priložnost, da poveste, kateri dogodki so vam bili do sedaj v Domžalah všeč in bi jih želeli še ponoviti, katerih je pri nas čisto premalo in bi si jih želeli, in še najbolj pomembno, kakšne nove dogodke bi si v naši občini še želeli. Za rokave pocukajte še prijatelje in se nam pridružite. Vse zbrane ideje bodo nato posredovali in se potrudili, da bodo te slišane v čim večji meri. 

Da pa ne bomo samo govorili, za vas pripravljajo še rogljičke ter kakav, da se boste ob prijetnem pogovoru in novih idejah še posladkali.

Za lažjo organizacijo dogodka, bomo veseli če nam sporočite vaše sodelovanje na dogodku na info@czm-domzale.si ali 040 255 568. Oba kontakta sta na voljo za več informacij.

Komisija za mladinska vprašanja