Neformalno izobraževanje

Pridruži se projektu NE SOLIRAJ, AKTIVIRAJ!

9. 1. 2024 avtor: Društvo Center za pomoč mladim
plakat

Po izredno uspešnem projektu (ZA)UPAJ SI! na Društvu CPM ponovno vabimo mlade med 15. in 20. letom starosti, da ne solirajo in se skupaj z nami raje aktivirajo!

Če imaš tudi ti željo po ustvarjanju družbe, ki je strpnejša in bolj vključujoča, se pridruži družbi aktivnih somišljenikov in v zabavnem okolju soustvarjaj projekt NE SOLIRAJ, AKTIVIRAJ! Namen enoletnega projekta je, da mladi skupaj ustvarjamo družbo, v kateri si želimo živeti – ki sprejema drugačnost in nam omogoča, da se izražamo. Skupaj razbijamo predsodke in stereotipe ter gradimo skupnost, ki aktivno ustvarja pozitivne spremembe v družbi.

Ker se dobro z dobrim oplaja, želimo svoje ideje širiti na socialnih omrežjih in različnih koncih Ljubljane. Delili bomo potaknjence v četrtnih skupnostih, organizirali skupnostna kosila, ljubljanske ulice opremljali z umetniškimi inštalacijami in slogani, ki bodo spodbujali k razmisleku o družbi. Prostor se bo našel tudi za ekipne športne aktivnosti, umetniško ustvarjanje in vse stvari, ki te veselijo.

Če te je projekt vsaj malo pritegnil, se nanj prijavi preko spletnega obrazca.

Če imaš še kakšno vprašanje, nas lahko kontaktiraš preko maila: aktiviraj@cpm-drustvo.si.