Aktivno državljanstvo / Angažiraj se

Razpis za udeležence: pomen izobraževanja o človekovih pravicah

22. 9. 2023 avtor: Mladinski center Brežice
človekove pravice

V sodelovanju z Mladinskim centrom Brežice in Mladinskim oddelkom Sveta Evrope bo med 11. in 15. 10 v MC Hostlu Brežice potekalo izobraževanje Pomen izobraževanja o človekovih pravicah (Value of Human Rights Education).

Cilji izobraževanja:

V 5-ih dneh vam bomo predstavili najpomembnejše koncepte in temelje izobraževanja o človekovih pravicah z namenom dvigniti ozaveščenost in prepoznavanje na področju izobraževanja o človekovih pravicah ter nadgraditi ključne kompetence mladinskih delavcev in izobraževalcev, ki delajo v mladinskih centrih, mladinskih organizacijah, izobraževalnih ustanovah…

Ciljna skupina:

V osnovi je izobraževanje namenjeno trenerkam_jem, izobraževalkam_cem, študentkam_om, mladinskim delavkam_cem, ki bi radi spoznali osnove in tudi v svoji praksi uporabljali različne metodologije, da mladim in širši publiki približajo področje človekovih pravic.

Prijava:

Prijavni obrazec – klikni tukaj. Rok za prijavo je sobota, 30. 9. 2023. Izobraževanje bo potekalo v angleškem jeziku. Poskrbljeno je za nastanitev, prehrano, izobraževanje in gradiva.

Za več informacij kontaktirajte:

Alja Kovačič – alja.kovacic@zptm.si

Maja Drobne – maja.drobne@gmail.com