Izobraževanje

Sejem rabljenih učbenikov Zveze ŠKIS

3. 9. 2019 avtor: Uredništvo

Organizator obvešča, da je sejem rabljenih učbenikov, ki naj bi predvidoma potekal v soboto, 7. 9. 2019, odpovedan.

soboto7. 9. 2019, med 10. in 16. uro, bo na Novem trgu pri NUK-u potekal tradicionalni Sejem rabljenih učbenikovZveze ŠKIS. Sejem je namenjen dijakom in ponuja ugoden nakup učbenikov in delovnih zvezkov za nadaljnje šolanje. Prav tako pa lahko iz prve roke pridobite koristne informacije in nasvete za šolanje.

Sejem rabljenih učbenikov Zveze študentskih klubov Slovenije (Zveze ŠKIS), ki se bo odvijal že 13. leto, velja za enega najbolj obiskanih dogodkov za dijake ob začetku novega šolskega leta.

Dijaki in njihovi starši boste lahko privarčevali kakšen evro pri nakupu šolskih potrebščin za novo šolsko leto, saj bo na sejmu literatura, ki jo dijaki potrebujejo za šolanje, na voljo po žepu prijaznejši ceni kot v knjigarnah. Dijaki pa bodo imeli tudi možnost, da učbenike in delovne zvezke, ki jih ne potrebujejo več, prodali mlajšim generacijam.

Vsi tisti, ki bi želeli prodati literaturo, pridite pol ure pred začetkom sejma, da si boste lahko pripravili svojo stojnico. Cene literature se bodo oblikovale glede na povpraševanje na samem mestu dogodka.

Vir in foto: Zveza ŠKIS