Zabava in prosti čas

September v MC Šmartno ob Paki bo v znamenju Poznopoletnega festivala

1. 9. 2022 avtor: Mladinski center Šmartno ob Paki

Konec poletja v Šmartnem ob Paki pomeni tudi začetek Poznopoletnega festivala, ki ga tradicionalno pripravljajo v MC Šmartno ob Paki.

Uvodni dogodek bo že ta petek, 2. septembra, od 17. ure dalje, ko bo na »šmarški plaži« potekala »koštiljada«, animacija za otroke, predstavitev društev in zabava z glasbeno skupino. Šmarška plaža bo tako ponudila vodno zabavo, osvežilno pijačo in razne aktivnosti, kot so lokostrelstvo, pozabljene igre in plesno-glasbene nastope. Koštiljada – nekaj »za pokoštat« bo idealna priložnost za predstavitev vseh tistih, ki so v minulem obdobju epidemije vneto kuhali, pekli, ustvarjali nove recepture in mešali nenavadne okuse. Vabljeni torej, da »pokoštate« raznoliko izbira jedi prijavljenih ekip. Da bo šmarška plaža še bolj vroča bo skrbela skupina SkorBand, ki bo vročico petkove noči zanetila tudi z veliko večerno zabavo. Manjkal pa ne bo niti bogat srečelov!

Festivalsko dogajanje se bo nadaljevalo še naslednje tri septembrske petke: 9. septembra bodo gostili glasbeno »electro gypsy swing« zasedbo Manouche, 16. septembra se boste lahko nasmejali ob stand up nastopu Tadeja Toša, 23. septembra pa bo festival zaključila glasbena poslastica – MRFY.

Informacije: Mladinski center Šmartno ob Paki, pisarna@mcsop.si, 064 167 940.

Več informacij tudi na Facebook strani MC Šmartno ob Paki.

 Vabljeni!