Mobilnost mladih

Soba pobega – mednarodne priložnosti za mlade

9. 5. 2023 avtor: Zavod Nefiks
soba pobega

Skupina mladih se odpravi na potovanje z vlakom po Evropi. V kupeju najdejo pozabljen kovček. Bodo lahko v 45 min ugotovili komu pripada kovček in ga vrnili lastniku_ici?

Soba pobega – mednarodne priložnosti za mlade, je igra preko katerega želimo mlade informirati o mednarodnih priložnostih (Erasmus +, Evropska solidarnostna enota in drugi programi), kako lahko sodelujejo in kaj vse jim to lahko prinese (razvoj kompetenc, večja zaposljivost, razširjena socialna mreža …). Aktivnost je sestavljena iz dveh delov, igre in pogovora po igri, dodatne informacije pa lahko mladi dobijo tudi preko “playliste” na platformi Ljubljana mesto učenja. Soba pobega je namenjena mladim od 13 do 30 let.

Aktivnost je nastala v soustvarjanju z Javnim zavodom Mladi zmaji in se bo izvajala v vseh enotah Mladih zmajev po Ljubljani.

Sobo pobega lahko obiščete:

Skupine in posamezniki_ice se lahko prijavite pri mladinskih delavcih_kah v posameznih enotah Mladih zmajev ali preko spletne prijavnice. V sobo pobega lahko vstopa 3 – 6 udeležencev_k naenkrat.

So
Soba pobega - mednarodne priložnosti za mlade (logo)

Vir: Zavod Nefiks