Angažiraj se / Podjetništvo

Trajnostno podjetništvo za mlade znova 30. novembra

30. 11. 2023 avtor: IRDO – Inštitut za razvoj družbene odgovornosti
delavnica

Ste se že vprašali:

  1. Kam gre ta svet in kaj lahko naredim, da ga izboljšam?
  2. Kako zasnovati svojo podjetniško idejo, da bom okrepil/a sebe in svet?
  3. Kako se povezati s strokovnjaki, podjetniki in kolegi, ki podobno razmišljajo in razvijajo nove koncepte, podjeme?

Postani naš mladi trajnostni podjetnik/ca!

Če ste se poistovetili z vsaj enim od zgornjih vprašanj, potem ste zagotovo odličen/a kandidat/ka, da sodelujete v projektu Zeleni Model M Slovenija, kjer vam bomo omogočili:

Namen projekta je, da mladim z usposabljanjem, mreženjem, svetovanjem in aktivno participacijo omogočimo, da ustvarijo svoje zelene modele uspeha. S pomočjo praktičnih nasvetov strokovnjakov in podjetnikov bodo sodelujoči oblikovali lasten trajnostni poslovni načrt in ga skozi mreženje s podjetniki in promocijo tudi uresničili.  Zeleni Model M pomeni biti mlad in biti vzor drugim, kako trajnostno zasnovati svoj podjetniški projekt oz. najti zaposlitev v družbeno odgovornih podjetjih.

Projekt traja od decembra lani, usposabljanja za mlade so predvidoma dvakrat letno. Projekt se izvaja virtualno na nacionalni ravni in občasno v živo na mreženjih s podjetniki, predvidoma v sedmih statističnih regijah po Sloveniji, v naslednjih mestih: Mariboru, Ljubljani, Murski Soboti, Celju, Novem mestu, Kopru, Kranju.

Za večjo trajnostno in podjetniško opismenjevanje mladih v Sloveniji želimo usposobiti vsaj 50 mladih letno v najmanj sedmih statističnih regijah.

Projekt sofinancira Urad za mladino, kot podporniki projekta pa sodelujejo še druge nacionalne in regionalne mladinske, podjetniške in strokovne organizacije.

Izpolnite prijavnico in na jo pošljite na e-naslov: info@irdo.si. Priporočamo pa uporabo informativne e-prijave preko Google obrazca. Število vpisnih mest je omejeno, zato se prijavite čim prej! Organizatorji si ob večjem številu prijav pridržujemo pravico do izbora udeležencev.

Dodatne informacije in prijave: www.irdo.si, info@irdo.si, 031 344 883.