Vključenost

Ustvarjalni natečaj za logotip Akademije prostovoljstva

17. 2. 2020 avtor: Uredništvo

Imaš idejo, kako bi lahko izgledal logotip Akademije, ki promovira prostovoljstvo?  Lahko s svojo idejo logotipa združiš kreativnost in privlačnost, ki bo povečala prepoznavnost prostovoljstva in spodbujala tovrstno udejstvovanje?

Zavod Nefiks objavlja javni razpis za oblikovanje logotipa za projekt Akademija prostovoljstva. Zavod Nefiks bo z avtorjem izbranega logotipa sklenil pogodbo o uporabi avtorskih pravic ter avtorju podaril simbolično materialno nagrado.

Logotip naj vključuje ime Akademija prostovoljstva ter razpoznaven grafični element, simbol, znak, ki se naj vsebinsko nanaša na opis in poslanstvo projekta, ki ga želijo doseči v Akademiji prostovoljstva – vzpostavitev kakovostne podpore in mentorstva mladim prostovoljcem, ki delujejo v lokalnem okolju ter promocija in ovrednotenje prostovoljstva kot enega od pomembnih dejavnikov pri kasnejšem zaposlovanju. 

Več informacij in navodila najdeš tukaj, na vsa dodatna vprašanja ti bodo odgovorili na naslovu akademija.prostovoljstva@nefiks.si

Rok za oddajo je 10. marec 2020. 

Vir in foto: Zavod Nefiks