Izobraževanje

V praksi učinkovit »TIME MANAGEMENT«

18. 1. 2023 avtor: Špela Ferlin

Se ti kdaj zdi, da bi tvoj dan lahko bil dolg 48 ur pa ti še vedno ne bi uspelo postoriti vsega? Se počutiš kot, da vse kar beži mimo tebe? Si narediš plan dela in ga potem ne upoštevaš?

Če si se prepoznal-a v tem zapisu se lahko udeležiš delavnice V praksi učinkovit »TIME MANAGEMENT« – uspešno dosezite zasavljene cilje

Na delavnici se boste naučili določiti prioritete, določiti cilje po metodi SMART, razvrstiti opravila po pomembnosti, spraviti v red medsebojno organizirana dela, razvrstiti delo v kategorije od nujno do manj pomembno, načrtovati čas za 60 % pomembnih stvari in seveda, najpomembnejše – narediti ukrepe proti tatovom časa; e-mailu, telefonu, nenajavljenim obiskovalcem in nenapovedanim obveznostim. 

Predavatelj bo mag. Peter Babarovič, ki je magistrital s področja podjetništva na Ekonomski fakulteti v Ljubljani na temo »Kakovostno ravnanje s čustvi v podjetju«. Svoje znanje o človeških potencialih že več kot 20 let razvija tudi kot učitelj in vaditelj veščine Aikida ter več kot 5 let kot učitelj in vaditelj veščine Systema. Je avtor številnih člankov na temo uspešnega in učinkovitega vodenja, razumevanja ter razvoja lastnega potenciala. Ukvarja se z usposabljanjem, treningi in coachingi vodstvenega kadra v podjetjih.

Delavnica bo potekala v sredo, 24.1.2023, od devetih do pol štirih. Prijavite se lahko na priloženi povezavi.

Vir: Agencija Poti