Vključenost

Želiš pomagati brezdomnim živalim?

5. 2. 2020 avtor: Uredništvo

Imaš rad/a živali in želiš narediti kaj dobrega zase, kaj, kar je v tvoji moči in za to potrebuješ le odločenost in zagon, da to storiš? Odpira se ti super priložnost za 7-mesečno udeležbo v programu Evropske solidarnostne enote v Moldaviji!

Moldavija se sooča s precejšnjim številom brezdomnih psov in drugih živali in zavetišča in organizacije se trudijo, da jim omogočijo boljše življenje ter pri ljudeh vzbuditi čut zanje, jih ozavestiti glede problematike zavrženih živali in spodbuditi k odgovornemu ravnanju z ljubljenčki. Izziv je precej velik in potrebujejo pomoč. Delo bo potekalo pri nevladni organizaciji ALGA (Association for the Protection of Homeless Animals), ki se ukvarja s pomočjo brezdomnim živalim

Si za? Odprto je mesto za nadebudnega prostovoljca/ko, ki jim bo pomagal pri vsakodnevnih opravilih in drugem delovanju. Seveda se ti odpira dragocena priložnost, da se naučiš mnogo novega, deliš svoje znanje in izkušnje ter prineseš kaj koristnega v svoj kraj. Pričetek dela je po dogovoru, od februarja ali marca 2020 do avgusta oziroma septembra 2020.

Prijavi se čim prej, rok za prijavo so podaljšali do ponedeljka, 10.2.2020. Svoj CV in motivacijsko pismo pošlji na programi@zavod-voluntariat.si.

Vse potrebne informacije najdeš na tej povezavi.

Vir: Voluntariat
Foto: pixabay