Angažiraj se / Zaposlovanje

Avdicije za izvedbene programske sile Radia Študent!

24. 12. 2018 avtor: Radio Študent

Dragi študentje in študentke! Zavod Radio Študent razpisuje avdicije za spikersko, tonskotehnično in videoprodukcijsko službo. Prijavite se do 20. januarja 2019!

Ne veste, kam se prijavljate? Radio Študent je ena najstarejših in največjih evropskih urbanih nekomercialnih radijskih postaj ter neprofitna civilno-družbena in kulturno-izobraževalna organizacija, ki bo z vašo pomočjo taka tudi ostala.

Iščejo radijske napovedovalce!

Na avdicijo za napovedalke/napovedovalce oz. spikerice/spikerje se prijavite tako, da pošljete svojo kratko predstavitev z motivacijo za prijavo (ki naj vsebuje ime in priimek, telefonsko številko, elektronski naslov in datum rojstva) Službi za napovedovanje Radia Študent na naslov avdicija.szn@radiostudent.si.

Veselijo se tonskih tehnikov!

Na avdicijo za tonske tehnice in tehnike se prijavite tako, da svojo kratko predstavitev z motivacijo za prijavo (ki naj vsebuje ime in priimek, telefonsko številko, elektronski naslov, datum rojstva) pošljete na naslov Tonsko tehnične službe Radia Študent: avdicija.ttrs@radiostudent.si.

Večajo videoprodukcijsko silo Radia Študent!

Na avdicijo za člane Radiotelevizije Študent (video ekipe Radia Študent, ki se bavi z video produkcijo živih koncertov in drugih video vsebin, ki se odvijajo na RŠ ter video streami) se prijavite tako, da svojo kratko predstavitev z motivacijo za prijavo (ki naj vsebuje ime in priimek, telefonsko številko, elektronski naslov, datum rojstva in predhodne izkušnje z video produkcijo) pošljete na naslov : avdicija.rtvs@radiostudent.si

Več informacij na www.radiostudent.si.

Spremljajte jih lahko tudi na https://www.facebook.com/radiostudent89.3/