Kultura / Zabava in prosti čas

Center za kulturo mladih

9. 10. 2018 avtor: Uredništvo

Pionirski dom – Center za kulturo mladih letos praznuje 55 let delovanja in skozi svojo pestro zgodovino širi obzorja o pomenu kulturno – umetniške vzgoje otrok, mladih in odraslih.

Danes lahko s ponosom spremljajo svoje izvrstne tečajnike na slovenskih odrih, na filmskem platnu, kot strokovnjake na področju jezikoslovja in kot kvalitetne uporabnike kulturno – umetniških vsebin. 

Kot pojasnjuje direktorica zavoda Viktorija Potočnik je Pionirski dom – Center za kulturo mladih v svojih 55 letih delovanja prešel različne razvojne faze. “S spoštovanjem do bogate zgodovine zavoda, ter s subtilnim uvajanjem in ujemanjem sodobnega časa smo postali prepoznavni tako doma, kot v tujini, saj je v Pionirskem domu doma vedenje in zavedanje o pomenu kulturno – umetniškega izobraževanja“.

V Pionirskem domu – Centru za kulturo mladih ne zmanjka dobrih projektov in zanimivih vsebin. Zaupanje in zvestoba tečajnikov v preteklem šolskem letu je bila izjemna. 1200 se jih je udeleževalo celoletnih dejavnosti, kar samo še potrjuje, da Pionirski dom – Center za kulturo mladih, kljub svoji dolgoletni tradiciji ohranja mladostnost, ki jo nadgrajuje s kvalitetnimi izobraževalnimi programi.

Že veš kam? V Pionirski dom!

Več o petindvajsetih kulturno-umetniških vsebinah, trinajstih tujih jezikih, družabnih plesih v Festivalni dvorani, festivalih in drugih prireditvah izveš tukaj.