Šport / Zabava in prosti čas

Akro joga

28. 2. 2024 avtor: Center mladih Koper
plakat

Ta naš Markovec je postal že pravi joga center. Po hatha jogi, jogijskem dihanju in aerial movementu smo zdaj v naše prostore povabili še eno obliko joge, ki smo jo vsi že kdaj občudovali, pa morda nismo vedeli kje in kako začeti. Nekje med zrakom in tlemi se bomo tokrat pod Tejinim mentorstvom lahko preizkusili v akro jogi.

Prijava na povezavi.

Kdaj? V sredo, 13. 3. 2024, med 18.30 in 20.00
Kje? Vadba bo potekala v MCMC (Mladinski Center Markovec City – Cesta na Markovec 65a, 6000 Koper)

Potrebuješ le udobna oblačila, joga podlogo in vodo.

Kaj je akro joga? To je zabavna oblika vadbe, ki združuje elemente joge, akrobacije in tajske masaže.
Delavnica vas bo popeljala skozi osnove akro joge. Namenjena je vsem, s predznanjem ali brez njega.
Namen delavnice je zabava in druženje s prijatelji. Izvajali bomo različne položaje v paru in v skupinah po 3. Preizkusili se bomo v baziranju, letenju in varovanju.

Raziskovali bomo elemente zaupanja, gibanja in medsebojnega odnosa. Pomembno je, da se prepustimo in sodelujemo v ustvarjanju oblik s parom. Ta delavnica ti bo pomagala najti zaupanje in se naučiti komunicirati v varnem in podprtem okolju. Seveda boste domov odšli zelo sproščeni, saj vadbo zaključimo z masažo.

Vsakdo je dobrodošel, da se pridruži! Povabite prijatelja-ico/fanta/punco, kogarkoli si želite imeti ob sebi. Lahko seveda pridete sami, saj za udeležbo ne potrebuješ partnerja, in tako spoznate veliko novih ljudi.

Teja, ki delavnico vodi, je diplomirana kineziologinja, učiteljica hatha yoge, pravljične joge za otroke, akro joge in trenutno zaključuje magistrski program športne vzgoje. Njene ure so zabavne, sproščene, na vsaki uri se posamezniku posveti, ga motivira in spodbuja. Je zagovornica, da se vsak na njeni vadbi počuti sprejetega, slišanega in samozavestnega.

Vabim vas na delavnico akro joge, kjer se spopadeš s strahom, pridobiš na komunikaciji, pogumu, sodelovanju, zaupanju, moči in gibljivosti.

Te zanima več? Teji lahko pišeš na gmail: info@actarehab.si ali ji slediš na instagramu @yogawithteja in @acta.performance_rehab.