Kultura / Zabava in prosti čas

Art market v Ajdovščini

23. 5. 2024 avtor: Mladinski kulturni center Hiša mladih Ajdovščina
banner

Art market bo namenjen predstavitvi in podpori mladih lokalnih umetnikov kot tudi izmenjavi/prodaji dobrin – rabljenih in unikatnih izdelkov.

Kaj pričakovati?

Tako se bodo na Lavričevem trgu v soboto, 15. junija, v dopoldanskem času združili lokalni in drugi umetniki, ki se bodo predstavili s svojimi avtorskimi deli. Umetnosti se bodo pridružili tudi elementi ponovne uporabe, predstavili se bosta izmenjevalnica in center uporabnih predmetov.

Izmenjevalnica Hiše mladih v letošnjem letu širi svojo ponudbo – poleg oblačil, modnih dodatkov, nakita ter knjig, bi se v izmenjevalnici zelo razveselili tudi družabnih iger, saj verjamemo, da se v vsakem gospodinjstvu najdejo take, ki so jih otroci že prerastli ali se jih naveličali, pa so v dobrem stanju za nadaljnjo uporabo. Take igre naša izmenjevalnica z veseljem posvoji!

Spremljaje bo na art marketu potekal tudi manjši kulturni program, ulične ustvarjalne delavnice, nastopi mladih, recitiranje, glasba …

Z dogodkom želimo vplivati na večjo povezanost lokalne skupnosti in medsebojno druženje, kot tudi podpreti mlade umetnike.

Držimo pesti za lepo vreme! Vabljeni!