Mladinski dialog

Dialog mladih in odločevalcev: Katalizatorji trajnostnih sprememb

22. 4. 2024 avtor: Mladinska mreža MaMa
banner

Imaš izziv na področju trajnosti? Mogoče imaš predlog, kako bi se stvari lahko izboljšale? Predstavi ga predstavnikom_cam ministrstev na mladinskem dialogu Katalizatorji trajnostnih sprememb.

Pridružite se nam v sredo, 8. maja 2024, med 10.00 in 12.00 v Veliki dvorani Fakultete za družbene vede na Kardeljevi ploščadi 5 v Ljubljani. Nacionalna konferenca mladinskega dialoga, ki poteka v sklopu projekta Katalizatorji trajnostnih sprememb, bo priložnost, da svoje izzive, predloge in vprašanja naslovite na predstavnike_ce ministrstev.

Na konferenci bomo obravnavali teme, povezane s trajnostjo, kot so “Trajnostna in zelena Evropa”, “Prostor in participacija za vse”, “Vključujoče družbe” in “Kakovostne zaposlitve za vse”, ter področja, ki jih pokrivajo sodelujoča ministrstva.

Pred dogodkom bodo predstavljene tudi pobude mladih, uresničene v lokalnih okoljih v sklopu projekta Katalizatorji trajnostnih sprememb.

Kdo bo odgovarjal na vaša vprašanja, izzive in pobude?

Program in časovnica dogodka

1. Del posveta – uvod in predstavitev lokalnih pobud

2. Del posveta – dialog mladih z nacionalnim odločevalcem

Sklepne misli in nadaljnji ukrepi na področju mladine

Po konferenci bo priložnost za druženje in pogostitev.

Prijave na konferenco so odprte do ponedeljka, 29. 4. 2024. Prijavi se tukaj.

Za več informacij in prijavo se obrnite na Alenko Drobnjak preko e-pošte alenka.drobnjak@mreza-mama.si ali telefonske številke 030 618 628.