Zabava in prosti čas

Enkratni Mare, sinhronizirani animirani film

30. 10. 2023 avtor: Kulturni center Semič
plakat

Kulturni center Semič vabi mlade družine v sklopu krompirjevih počitnic na ogled sinhroniziranega animiranega filma Enkratni Mare v četrtek, 2. novembra, ob 18. uri, v prostore kulturnega centra.

Vsebina filma: Po vsem mestu so se pojavile podgane – znajdejo se celo v posodah za kruh, plešejo po mizah in kradejo pite izpod kuharjevih nosov. In kaj v tem primeru vsako mesto potrebuje? Nekoga s piščalko, ki jih bo zvabil daleč stran … Na tem mestu nastopi maček po imenu Mare, trapasti ulični maček, ki se je domislil izvrstne prevare, kako služiti denar. Vsi so že slišali za zgodbe o možu s piščalko in mestu, polnem glodalcev. In Maurice je našel fanta Nika in se domislil odličnega načrta, kako lahkoverne meščane – nadležne podgane – pretenta, da mu dajo ogromne vsote denarja. In vse kaže izjemno dobro, dokler Mare in Nik ne prispeta v oddaljeno mesto Bridki Brin, kjer srečata dekle Malicijo, obsedeno s knjigami, ki ju prosi za pomoč, da bi razrešila skrivnost v njenem mestu …

Svoj glas so glavnim animiranim junakom Enkratnega Mareta v sinhronizirani različici posodili Tomaž Krt, Urška Majdič, Uroš Steklasa, Ernest Fejzić, Gaj Trček, Špela Kravogel, Nejc Heine, Tjaša Steklasa Horvat, Goran Mikić, Sergej Čiča in drugi.

Cena vstopnice je štiri evre. Prodaja in rezervacija vstopnic poteka v TIC-u Semič:

Dobrodošli in lepo vabljeni!