Angažiraj se / Zaposlovanje

Escape room: Pobegni pred kršitvami na trgu dela

30. 9. 2022 avtor: Sindikat študentov, dijakov in mladih brezposelnih – Mladi Plus

Piše se leto 2022. Trg dela je neizprosen kraj za mlade. Pričakovanja delodajalcev so nerealna. Izkoriščani smo kot poceni delovna sila, delamo več za manj denarja. Epidemija je naredila še dodatno škodo. Zaradi vojne in inflacije so osnovne dobrine še bolj nedosegljive. Mladi se na trgu dela borimo z diskriminacijo in nestabilnimi oblikami dela. Dostojna zaposlitev in z njo dostojno življenje je bolj utopija kot realnost. 

Iz tega se lahko rešimo le s tvojo pomočjo! Spoznaj kršitve, s katerimi se srečujemo mladi in najdi ključ do rešitve, kako pobegniti pred njimi. 

Obišči Escape room. Odprt bo vsak dan od 7. 10. – 23. 10. 2022 med 10:00 in 20:00 (5 terminov na dan). Sodelujejo lahko ekipe v sestavi 3-6 oseb. Primarno je namenjen mladim od 13-30 leta starosti. Za udeležbo ni potrebno nobeno predhodno znanje ali fizična sposobnost. Obisk je brezplačen. 

Prijavite se preko spletne povezave.

Čimprej si zagotovi svoj termin, saj so ti omejeni. Če nimaš ekipe, jim piši na IG, FB ali info@mladiplus.si in povezali te bomo v skupino.

To je enkratna priložnost, da na zabaven način s prijatelji spoznate kršitve na trgu dela, rešite uganke, pobegnete iz sobe in kršitve odvržete na smetišče zgodovine!