Digitalizacija / Prostovoljstvo

Grafično ustvarjanje s Canvo

11. 3. 2023 avtor: Uredništvo
delavnica canva, dekle za računalnikom

Že poznaš Canvo?

Gre za spletni program, ki grafično oblikovanje približa vsakemu. Je enostavna za uporabo in ne potrebuje veliko časa, da se ga naučimo.

Vabljen/-a na usposabljanje, kjer bomo postopno in preko vaj ter praktičnih primerov trenirali uporabo Canve in skupaj kreativno ustvarjali.

Spoznali bomo prve korake grafičnega oblikovanja s spletnim programom Canva, uporabo predlog in različnih elementov, nato pa se dotaknili še naprednejših funkcij, ki nam pridejo prav pri daljših projektih ali pri načrtovanju komunikacijskih kampanj.

Kdaj in kje?

Dobimo se v SREDO, 22. 3. 2023, od 18:00 do 20:00 ter v PETEK, 24. 3. 2023, od 9:00 do 15.00.

Prijavi se TUKAJ!

Koliko stane?

Udeležba je brezplačna.

Obvezne so predhodne prijave, saj je število mest omejeno.

Kdo izvaja?

Z Nami bo Eva Gajšek.

Eva je del Socialne akademije od leta 2017. Po izobrazbi profesorica slovenščine in teologije se ukvarja z vodenjem projektov in s komunikacijo, zanimajo pa jo predvsem področja aktivnega evropskega državljanstva, zaposlovanje mladih in uporaba umetnosti v izobraževalne namene. S Canvo se je spoznala leta 2017, preden je ta postala popularna in v njej na dnevni ravni oblikuje vse – od preprostih publikacij, do letakov in predstavitev.

Prijavi se TUKAJ!

Aktivnosti so sofinancirane v sklopu projekta DiPOP (Digitalno podporno okolje za prostovoljce, ki ga sofinancira Ministrstvo za javno upravo. Nosilec projekta je Socialna akademija, projektna partnerja pa sta Škofijska Karitas Celje in Nadškofijska Karitas Maribor.