Info dan Brez izgovora

19. 3. 2024 avtor: Mladinska zveza Brez izgovora Slovenija – Youth Network No Excuse Slovenia
Informativni dan Brez izgovora

Te zanima, kaj počnemo pri Brez izgovora? Kdo so Aktivisti, Zagovorniki, Člani, Udeleženci, Prostovoljci in Izvajalci? Te zanima, na kakšnih projektih in mednarodnih akcijah delamo? Bi se nam rad pridružil, pa ne veš kako? Obišči nas na online Info dnevu, kjer se bomo predstavili in odgovorili na vsa vprašanja!

Kdo sploh smo, kaj sploh delamo, zakaj bi lahko bili mi pravi zate?

Brez izgovora je začel svoje delovanje s skupino mladih, ki je imela željo po ustvarjanju družbenih sprememb in trajnostnih rešitev za vse generacije. Naša vizija je ustvariti svet, v katerem vsak posameznik kritično razmišlja, predlaga spremembe in je tudi akter teh sprememb.

Že 18 let nudimo prostor, kjer lahko mladi razvijajo svoje potenciale, spoznajo druge mlade, ustvarjajo družino Brez izgovora, razvijajo in se vključujejo v projekte na lokalni, nacionalni in mednarodni ravni, se udeležujejo mednarodnih projektov in mobilnosti ter so predstavniki drugih mladih v zagovorniških in strateških projektih in mednarodnih mrežah na področju zdravja, okolja in participacije mladih.

Pridruži se nam v sredo, 20. 3. ob 18.00 prek Zoom-a. Na spletni informativni dan pa se lahko prijaviš tukaj. Udeleženci boste povezavo po prijavi prejeli preko elektronske pošte.

Te že pred Info dnevom zanima več?

Še pred srečanjem nas lahko preveriš trenutno aktualne dogodke in nas spremljaš na družbenih omrežjih tukaj.

Za več informacij lahko pišeš na info@noexcuse.si ali manca.kozlovic@noexcuse.si.

Več o programih in aktivnostih na spletni strani.

Komaj čakamo, da se srečamo s teboj!