Zabava in prosti čas

Koala Voice + Plateau v MCC

8. 4. 2024 avtor: Celjski mladinski center
banner dogodka

Koala Voice se vračajo v Celjski mladinski center! Tokrat pa jim bodo družbo delali tudi fantje banda Plateau!

Kdaj? 17. 5. 2024, ob 21.00.

Kje? MCC.

Vstopnina? V predprodaji 15 evrov. Število kart je zelo omejeno! 


Koala Voice nam s tokratnim pohodom po slovenskih odrih prinašajo že 5. studijski album Auf Wiedersehen. V obliki singlov, obogatenih z videi, so nam do sedaj predstavili skladbe Vest, Tebe Imam Rajši Od Drugih,The Bigger The City in Late For The Party.

Ob spremljavi njihove žmohtne odrske prezence in nalezljivih kitarskih riffov pa lahko poleg že utečenih komadov iz prejšnjih albumov kot so Go disco go, Wild dancer (Kangaroo’s a neighbour – 2015), Sierra, Vede Premikanja (Wolkenfabrik – 2017), Ker tu je vse tako lepo (Woo Horsie – 2018), Vertigo, Spaghettification in Vukovi (Plata – 2021), pričakujete nove komade v žanrski mešanici indie-rocka, punk-popa in disca.

Koala Voice po lanskoletni uspešni turneji na Nizozemskem in razprodanih koncertih v Ljubljani, Kopru ter Mariboru, nadaljujejo s samostojnim koncertiranjem po Sloveniji in tujini. Tokrat se ustavijo tudi pri nas!

Plateau nadaljujejo s koncertiranjem po Sloveniji. Lani oktobra so izdali svoj prvi avtorski album Vse skrivnosti vetru, tokrat pa v naše kraje prihajajo z delčkom drugega albuma, ki so ga februarja posneli v Mostarju in ga nameravajo izdati konec letošnjega leta. Žanrsko se opredeljujejo kot indie pop-rock bend, ki igra, kar jim paše.