Kultura / Zabava in prosti čas

Mladi v CMK-ju organizirajo: Traptonic

4. 4. 2024 avtor: Center mladih Koper
plakat dogodka

V Centru mladih Koper se pridružujemo kampaniji Mladinsko delo – aktivni za Prihodnost, s katero želimo izpostaviti učinke mladinskega dela. Vključevanje mladih v naše aktivnosti za seboj prinese splošno kompetečnost ter njihovo angažiranost v lokalni skupnosti Mestne občine Koper. V tokratni akciji bodo mladi kar sami organizirali koncertni dogodek Traptonic.

V soboto, 13. 4. 2024, bodo ob 20.30 v dvorani Centra mladih Koper zadoneli zvoki Trapa in HipHopa; mladi predstavljajo Traptonic, kjer bodo nastopili Out-Lot, Kixnmix ter Bromance.

Gre za enega od dogodkov, ki jih omogočajo sredstva Javnega razpisa za mladino Centra mladih Koper. Mladi se s pomočjo mentorstva mladinskih delavcev prijavijo na interni razpis, preko katerega dobijo sredstva za organizacijo različnih dogodkov, ki si jih mladi sami tudi želijo. Pod mentorstvom mladinskih delavcev mladi tako pridobivajo kompetence pri prijavljanju na javne razpise in organizaciji ter izvedbi dogodkov, kar omogoča večje aktivno vključevanje v lokalno skupnost in s tem bogatenje ponudbe vsebin za mlade na lokalni ravni.

Več informacij na sledeči povezavi.

Lepo vabljeni na Traptonic.

#EUyouthweek​ #YW2024