Zabava in prosti čas

Stand-up komedija: Pozvek, Bohinc, Gorinšek in Borišek

12. 2. 2024 avtor: Mladinski kulturni center Hiša mladih Ajdovščina
plakat

V novi stand-up komediji, ki jo gostuje Hiša mladih, nastopajo kar štiri zveneča imena: Aleksander Pozvek, Rok Bohinc, David Gorinšek in Alen Borišek.

Aleksander Pozvek. Jeseničan. Imitator v oddaji Radio Ga Ga in ustvarjalec oddaje Svet na kanalu A. Če vas iz neznane številke kliče Marjan Šarec, je zelo verjetno na drugi strani Pozvek. 

Rok Bohinc. Kranjčan. Oddaja Ovežilna fronta (skeč Matura bo!!!), mladinski roman Smrdljivc (kwa?!?), Skečoholiki, jezni voznik v vzvratnem ogledalu. 

David Gorinšek. Štajerec. Moderator na Radiu City. Voditelj prireditve Bob leta leta 2023. Štajerec. A smo to že rekli? Ne samo, da vidimo dvojno, če so Štajerci zraven, še pišemo dvojno.

Alen Borišek. Litičan? Litijan? Pač iz Litije je. Mladi očka. Med ljubitelji žanra znan po črnem humorju, med neljubitelji črnega humorja pa je znan kot psihopat. Definitivno vreden ogleda.

To so imena, ki odzvanjajo v slovenskem medijskem in kulturnem prostoru. To so imena Jeseničana, Kranjčana, Štajerca in Litijana, ki bodo združili svoje moč in Primorcem postregli z dobršno dozo smeha. 

Nakup kart v predprodaji je možen v Hiši mladih na recepciji Mladinskega hotela vse do zasedenosti mest v dvorani. Cena vstopnice za študente in mlade do 30. leta starosti znaša 5 evrov, za ostale 10.

Vabljeni!