Mladinski sektor

Eurodesk išče partnerje v obalno-kraški, primorsko-notranjski in koroški regiji

24. 8. 2022 avtor: Movit Zavod za razvoj mobilnosti mladih

Na Movitu so ponovno odprli razpis za vzpostavitev nove mreže regionalnih partnerjev v okviru infoservisa Eurodesk. Pogrešajo namreč še tri regionalne partnerje, in sicer za obalno-kraško, primorsko-notranjsko in koroško regijo.

K prijavi na razpis, ki bo odprt do 29. avgusta, so vabljene (mladinske) organizacije, ki kontinuirano delujejo na področju informiranja mladih in bi želele še nadalje razvijati kakovost na tem področju ter v svojo ponudbo vključevati informacije o evropskih priložnostih za mlade, možnostih za mobilnost in evropski mladinski politiki.

S prevzemom vloge Eurodeskovega regionalnega partnerja boste postali del nacionalne in evropske mreže Eurodeskovih regionalnih partnerjev, kar vam bo omogočilo deljenje praks, nadgradnjo aktivnosti, dodatno vidnost, povezovanje in snovanje skupnih informacijskih projektov na nacionalni ravni ter priložnosti za učenje in spoznavanje dela drugih držav in potencialno vzpostavljanje partnerstev na evropski ravni. Obenem boste tudi s strani nacionalne agencije deležni dodatne podpore pri razvoju vaše organizacije in aktivnosti, ki jih izvajate.

Več informacij in celotno besedilo razpisa najdete na naslednji povezavi