Finance

MKC Maribor vabi na mednarodno zaključno konferenco projekta FinLit

5. 4. 2022 avtor: MKC Maribor

MKC Maribor in projektni partnerji v četrtek, 14. aprila 2022, s pričetkom ob 17. uri, v prostorih IZUM-a, vabijo na Mednarodno zaključno konferenco FinLit, ki predstavlja sklepni dogodek Erasmus+ projekta za mlade: Finančna pismenost za hitrejšo finančno neodvisnost.

Sklepni dogodek bo predstavil mednarodni konzorcij organizacij iz Slovenije, Grčije in Poljske. Orisane bodo ključne projektne aktivnosti, s poudarkom na razvoju in vsebini FinLit e-tečaja ter procesu testiranja e-materialov na mladinski izmenjavi na Poljskem.

Gost večera bo tudi Jure Ugovšek, urednik pri reviji Moje finance. Z njim bodo organizatorji razpravljali o pomenu finančne svobode ter aktualnih naložbenih tematikah, kot so delnice, kriptovalute, zlato in nepremičnine. Sledilo bo mreženje in pogostitev za udeležence.

Vljudno vabljeni mladi in star(š)i, mladinski delavci, učitelji, finančniki ter vsi ostali zainteresirani!

Obrazec za registracijo, kjer navedete ime, priimek in e-naslov za posredovanje dodatnih informacij, je dostopen tukaj.


URNIK DOGAJANJA:

17:00 –> Dobrodošli v Maribor, dobrodošli v FinLit
17:15 –> Predstavitev projekta & projektnih rezultatov
18:00 –> Odmor
18:15 –> Gost večera: Jure Ugovšek, MOJE FINANCE o finančni svobodi in naložbah
18:45 –> Vodena diskusija, Q&A
19:15  –> Mreženje


Udeležba je mogoča ob izpolnjevanju Covid pogojev, ki jih določa vlada. Dogodek bo potekal v skladu z navodili in priporočili NIJZ in ob upoštevanju vseh varnostnih ukrepov za preprečevanje širjenja okužbe COVID-19.