Organizacije za mlade

Mladi Šentjur predstavljajo Program 3 plus nagrada

10. 12. 2020 avtor: Mladinski center Šentjur

Program 3 plus nagrada izvaja Mladinski center Šentjur, organizacijska enota Razvojne agencije Kozjansko, ki tudi upravlja z istoimensko spletno aplikacijo. 

Z malimi koraki odkrivajte kaj te zanima, pridobivajte uporabne izkušnje, širite svoj socialni kapital in se ves čas sproti motivirajte z nagradami. To je kratek opis programa 3plus nagrada, ki ga razvijata Mladinski center Šentjur in Mreža udruga Zagor iz Hrvaške. Projekt, ki ga sofinancira Evropska komisija iz programa Erasmus+, rešuje izzive mladih, ki si težko osmislijo, kaj dejansko želijo v svojem življenju – doseči, početi ali začeti. 

Vedno, ko se v življenju znajdemo na razpotju, ko se odločamo kam ali kako naprej, je veliko lažje sprejeti odločitve, če imamo izkušnje in lahko pravilno napovemo možne izide svojih odločitev. Tega znanja nam primanjkuje in odslej si ga boste lahko pridobili s pomočjo programa 3 plus nagrada.

S pomočjo spletne aplikacije boste lahko mladi, ki bivate v občini Šentjur in ste stari od 15 do 30 let, iskali priložnosti in pridobivali nove veščine in izkušnje. Hkrati jih boste beležili in zbirali točke, ki jih boste unovčili za nagrade iz nagradnega sklada. 

Več o programu lahko preberete tukaj.  

Vir: Mladinski center Šentjur