Izobraževanje / Neformalno izobraževanje

MSS usposabljanje za menedžerje v mladinskih organizacijah

27. 9. 2022 avtor: Mladinski svet Slovenije

Vas zanima pridobivanje znanj na področju vodenja projektov in organizacij? Kako komunicirati z javnostmi, pridobivati sredstva in voditi prostovoljce?

Prevzemaš vodstveno funkcijo ali si želiš postati menedžer v mladinski organizaciji, pa bi ti koristila dodatna znanja na področju vodenja organizacij?

Si želite omogočiti svoji organizaciji, da pridobi mladinskega menedžerja?

Mladinski svet Slovenije vabi na tradicionalno intenzivno 4-dnevno usposabljanje za menedžerje v mladinskih organizacijah, ki bo letos potekalo od četrtka, 27. oktobra 2022, do nedelje, 30. oktobra 2022. Usposabljanje bo potekalo v Slovenj Gradcu. Usposabljanje se začne v četrtek zjutraj in konča v nedeljo popoldne.

Namen usposabljanja je usposobiti izkušene mladinske voditelje za odgovorno prevzemanje vodstvenih funkcij v mladinskih organizacijah. Usposabljanje za menedžerje je namenjeno tistim, ki opravljajo vodstvene vloge v mladinskih organizacijah ali se na to vlogo šele pripravljajo. Vodstvena vloga ne pomeni nujno ožjega vodstva v organizaciji, lahko gre tudi za vodenje lokalne enote ali druge delovne skupine.

vsebine

Tehnični podatki:

Polna (neprofitna) cena usposabljanja je 500 EUR (vključno z nastanitvijo in tremi obroki dnevno). Za namen razvoja kvalitetnega kadra mladinskih delavcev in vodij mladinskih organizacij v Sloveniji MSS s subvencijo omogoča nižje plačilo usposabljanja motiviranim udeležencem pod pogoji, da so:

Na 4-dnevno usposabljanje za menedžerje se prijavite z izpolnjeno elektronsko prijavnico, ki je dostopna na tej povezavi. Prijavnico izpolnite najkasneje do nedelje, 2. oktobra 2022.

Več informacij lahko najdete tukaj.