Zabava in prosti čas

Počitniški živžav 2022 v MC Šmartno ob Paki

24. 8. 2022 avtor: Mladinski center Šmartno ob Paki

Počitnice se bližajo h koncu in da bo zaključek za šolarje kar se da prijeten, v MC Šmartno ob Paki pripravljajo pester počitniški živžav.

Ta bo potekal od ponedeljka, 22. avgusta, do srede, 31. avgusta. Prvi teden (od 22. do 26. avgusta, od 10. do 12. ure) bosta za animacijo in program skrbeli predvsem sodelavki iz MC-ja. Pripravljata namreč ustvarjalne delavnice, ki bodo vključevale izdelavo raznih poletno obarvanih spominkov in slikanje na keramične ploščice, ki jih je prijazno darovalo podjetje Gorenje Keramika, manjkalo ne bo niti športnih aktivnosti, družabnih iger in raznih drugih tematskih aktivnosti. V petek, 26. avgusta, bo za ljubitelje programiranja potekala tudi delavnica LEGO robotike v izvedbi Malih ustvarjalcev.

V ponedeljek, 29. avgusta, bo od 10. do 12. ure potekala posebna umetniška delavnica z naravnimi materiali, naslednji dan pa bo sledil pravi športni dan v sodelovanju z mladim lokalnim športnim trenerjem Nejcem Zabukovnikom. Za piko na i bo v sredo, 31. avgusta – torej na zadnji počitniški dan potekal lov na zaklad s sladkim in osvežilnim presenečenjem na koncu.

Udeležba na počitniškem živžavu je brezplačna (razen na delavnici LEGO robotike). Za dodatne informacije jih kontaktirajte na številko 064 167 940 ali po e-pošti na naslov pisarna@mcsop.si