Šport / Zabava in prosti čas

Poletni dogodki v MC Žalec

13. 7. 2022 avtor: Mladinski center Žalec

V Mladinskem centru Žalec bodo to poletje poskrbeli za tedensko športno udejstvovanje, poletna vadba v Žalcu grem namreč v nov krog. V gozdičku pri nogometnem igrišču v ŠC Žalec bodo vsak teden ob torkih telovadili s Svetlano – Cecy. Vadba bo primerna za vse. Vadba bo kombinacija moči in kardia, tako boste skupaj poskrbeli za extra fit poletje. Vse kar potrebuješ s seboj je voda in podloga za vadbo. O Svetlani:

“Sem osebna trenerka ter specialistka športne prehrane. Z lastnimi izkusnjami in znanjem bi rada, pomagala tistim ki se borite z odvecnimi kilogrami, imate nezdrav odnos do hrane, do samih sebe, negativne vzorce razmisljanja in nezdrave navade.”

Poskrbeli pa bodo tudi za kulturno razvedrilo, in sicer s kinom na prostem.

četrtek, 14. julija, ob 21.00 uri bodo predvajali film Kako postati dobra žena.

O filmu: Živahna in barvita komedija, postavljena v šolo za gospodinje na predvečer seksualne revolucije, se z ironijo in razposajenim humorjem loteva tem ženske emancipacije in spolne enakopravnosti. Z Juliette Binoche v glavni vlogi.

četrtek, 28. julija bo ob 21.00 uri na sporedu film Najbolj grozen človek na svetu.

O filmu: Julie bo kmalu dopolnila trideset let, njeno življenje pa je ena sama eksistencialna zmešnjava. Zapravila je že kar nekaj svojih talentov, njen starejši fant Aksel, uspešen stripar, pa vse bolj pritiska nanjo, da se ustalita. Neke noči se med tavanjem po mestu znajde na zabavi, kjer spozna mladega in simpatičnega Eivinda …

“Portret mladenke v dvanajstih poglavjih, s prologom in epilogom – film Joachima Trierja (Oslo, 31. avgusta) je očarljiva, igriva in duhovita drama o ljubezni v našem času ter o tem, kako lahko imaš v življenju vse, pa se še vedno počutiš kot največja zguba na svetu. Nagrada za najboljšo igralko v Cannesu.”