Zabava in prosti čas

Prvomajska avantura z Mladimi zmaji

12. 4. 2023 avtor: Mladi zmaji

Prvomajske počitnice so tik pred vrati in Mladi zmaji ponovno vabijo na avanturo! Tokratno kakovostno počitniško druženje bo v znamenju krepitve digitalnih in športnih veščin.

Mladi bodo s pomočjo App Inventorja raziskovali svet programiranja, razvijali svoje digitalne spretnosti in spoznavali so-vrstnike s podobnimi interesi. V Klubu 300 pa se bodo preizkusili v kegljanju, športu, kjer je pomemben dober fokus, zlasti pa ekipni duh – po principu vsi za enega, eden za vse.

Naredi svojo prvo aplikacijo!

S pomočjo orodja App Inventor boste naredili prve korake v svet programiranja, ustvarili preprosto, interaktivno aplikacijo, ki jo boste lahko kasneje uporabljali na telefonu in seveda pokazali prijateljem.

Kdaj: 24.–26. ter v petek 28. aprila med 15. in 18. uro

Kje: Mladi zmaji Bežigrad, Vojkova 73

Starost: 11–29 let

Prispevek: 45 EUR

Prijava poteka preko spleta.

Več informacij

Bowling

28. aprila Mladi zmaji vabijo na nepozabno petkovo popoldne! Drsali boste po bowling stezi in poskušali kakšen kegelj tudi podreti. Ob tem se boste okrepčali s sadnimi napitki in pico.

Kdaj: petek 28. april, med 15. in 19. uro

Kje: Ob 15h je zbirno mesto pri Mladih zmajih Šiška (Tugomerjeva 2), nato z mestnim avtobusom do Kluba 300.

Starost: 12–29 let

Prispevek: 16 EUR

Prijava poteka preko spleta.

Več informacij

Med prvomajskimi počitnicami, ob delovnih dnevih, vse mlade med 10. in 29. letom lepo vabijo tudi v dnevne sobe Zmajev. Program spremljajte tule ali pa jih enostavno obiščite.

26. in 28. aprila jih v četrtnih mladinskih centrih Bežigrad, Šiška in Zalog najdete med 14. in 19. uro, v Črnuškem pa med 13. in 18. uro. Na počitniško soboto pa vam bodo vsi delali družbo med 14. in 18. uro.

Ulične zmaje v sredo najdete na ustaljeni lokaciji v Posavju, v petek pa v Gameljnah, obakrat med 16. in 18. uro.

Ljuba in Drago bosta tekom počitnic med 14. in 18. uro širila veselje v sredo, najdete ju v Sostrem (pred osnovno šolo) in petek, med 15. in 18. uro v Polju (nasproti knjižnice).

V zavetrje skupnostnega centra Borc pa ste vabljeni v petek med 14. in 18. uro.

Če vam je slučajno bolj udobno doma, se oglasite v virtualni dnevni sobi na DigiM .

Vabljeni v družbo Mladih zmajev!