Mladinski sektor / Prostovoljstvo

S svojim mnenjem oblikujte prihodnost prostovoljstva v Evropi

25. 7. 2023 avtor: Movit Zavod za razvoj mobilnosti mladih
izpolnjevanje ankete

Kot del Evropske solidarnostne enote (ESE) si Zavod za razvoj mobilnosti mladih – MOVIT – nenehno prizadeva izboljšati in prilagoditi program potrebam naše skupnosti. Ne glede na to, ali ste trenutni prostovoljec_ka, organizacija, vključena v prostovoljstvo, bivši prostovoljec ali mlada oseba, ki razmišlja o prostovoljstvu, želijo slišati vaše mnenje.

Tako izvajajo anketo, namenjeno pridobivanju vpogledov v različne vidike prostovoljstva – od motivacije in izzivov do vpliva in prihodnjih trendov.

Sodelovanje v anketi nam lahko pomaga:

Vaše mnenje in prispevek bo ključen pri usmerjanju naših prizadevanj za gradnjo bolj vključujočega in učinkovitega prostovoljskega okolja. Vaši odgovori bodo zaupni in uporabljeni samo za izboljšanje našega programa.

Ste svoje mnenje pripravljeni deliti?

Tu je povezava do ankete:

▶️ Za mlade (vključno s trenutnimi in bivšimi prostovoljci): https://www.surveymonkey.de/r/NeedsVolunteeringYoungPeople

▶️ Za organizacije (vključene ali nevključene v prostovoljstvo): https://www.surveymonkey.com/r/NeedsVolunteeringOrg

Za izpolnitev ankete je potrebnih približno 10-20 minut. Vljudno vas prosimo, da jo izpolnite do 31. avgusta 2023, da bomo lahko vaše mnenje vključili v našo raziskavo in prihodnje načrtovanje.

Če imate kakršnakoli vprašanja ali potrebujete pomoč, nas kontaktirajte na naslov volunteering.needs@gmail.com.

Vaš prispevek je ključnega pomena pri ustvarjanju boljše izkušnje v okviru programa ESE za vse. Hvala za vaš čas in dragocen prispevek!

Vir: MOVIT