Kultura

Soundgarden festival – festival kreativnih prebojev in podjetništva

27. 6. 2022 avtor: Uredništvo
Soundgarden Festival

Festival kreativnih prebojev in podjetništva se bo letos prvič odvil v Sloveniji, natančneje ob Velenjskem jezeru, od 2. do 3. Julija.

Z željo po svežem pristopu in razbijanju klasičnih formatov podjetniških dogodkov, se vsem, željnih novega znanja in poznanstva, predstavlja SoundGarden festival, ki s svojim festivalskim duhom obiskovalcem ponuja pester program, namenjen najnovejšim tehnologijam, motivaciji, podjetniškemu znanju, mentoriranju in predvsem brezskrbnemu povezovanju tako obiskovalcev kot tudi podjetnikov in drugih organizacij.

Klasične okvirje podjetniškega formata dogodkov razbijajo predvsem sproščeno vzdušje, skok v Velenjsko “morje” in večerni koncerti.

Komu je sploh namenjen SoundGarden?

Festival je namenjen vsem freelancerjem in tistim, ki so se zataknili v svojem delu, ki iščejo nove priložnosti v inovativnih podjetjih,  kreativne mentorje za razvoj svojih projektov ali pa tistim izredno radovednim posameznikom, ki želijo širiti svojo osebno in poslovno mrežo. 

Dobrodošli so vsi kreativni posamezniki, ki iščejo nova orodja in tehnike kako bolje funkcionirati v timih, istomislečim  posameznikom, ki jih ne navdušuje konferenčni koncept učenja, kreativni učenjaki in ljudje z rastočim mindsetom.  Vsi introverti, ki potrebujejo varen in neobremenjen prostor za mreženje in festivalsko okolje, da se sprostijo. 

SoundGarden skupnost pomaga odpreti glavo, razširiti kreativna obzorja in  povezuje mrežo somislečih, s katerimi  kreiramo svojo prihodnost! Včasih je dovolj en sam človek za spremebo življenja.

Obiskovalci bodo imeli možnost spoznati ljudi, ki jih morebiti občudujejo na Linkedinu, poslušajo na podcastih ali sledijo njihovim izrednim  projektom.

Katere aktivnosti bodo na voljo?

Na festivalu se bodo izvedli strokovni paneli, »out of the box« delavnicenetworking dogodki, inovativne svetovalnicekoncerti in različne športne aktivnost.

Program se bo dotaknil  tem kot so motivacija, kultura, mreženje, komunikacija, mindset, kreativnost, podjetništvo, altruizem, osebna rast in razvoj, nevroznanost, blockchain in NFT tehnologija, finance, šport, glasba. 

Izvajali se bodo networking dogodki in mreženjske povezave, se učili kako graditi visoko učinkovite teame, kako javno  bolje nastopati, graditi vrhunsko poslovno in socialno mrežo, izkoristili potencial naših možganov in pa hkrati tudi  kako vstopiti v svet NFTjev, kako svojo spletno stran oplemeniti z virtualnim sprehodom, kako upravljati s svojimi  financami in kako bolje izkoristiti naša družbena omrežja. 

V jutranjih pogovorih bodo obiskovalce navdihovali posamezniki, ki so ustvarjali kreativne, športne, znanstvene in podjetniške preboje, hkrati pa bodo na festivalu govorili o pomembnosti altruizma in osvojitvi nove blockchain tehnologije. Ves čas boodo obiskovalci obkroženi s festivalskim okoljem, ki bo ponujal chill out kotiček, mreženjske utripe, glasbo in športne aktivnosti. 

Obiskovalcu se bodo na panelih lahko pogovarjali z uspešnimi kreativnimi znanstvenimi in podjetniškimi virtuozi:

Valerie Wolf Gang, Ninna Kozorog, Nastja Kramer Pesek, Marko Vidrih, Jan Vidic, Rob Svenšek, Klemen Selakovič,  Maša Jazbec, Dominik Kobold, Erik Kapfer, Miha Lesjak, Toni Cahunek, Nina Majcen, Erik Stibilj, Neža Mlakar, Martin Rojnik, Rok Kadoič, Aleš Pevc.

Kreativne delavnice bodo izvajali  drzni in kreativni posamezniki ter reformativno-inovativne institucije: 

Nastja Mulej, Urška Jež, Marko Vidrih, Maja Novak, Boško Praštalo, Kaja Ulčar,  Ernes Suljič, Maja Drobne, Sholeh Johnston, Vid Travnik, Mitja Šagaj in Javor Škerlj Vogelnik.

Športne ure bo izvajal osebni trener Nejc Pongrac, jogo vodila Maša Cokan meditacijo pa Taja Karner, z nami pa bodo tudi inovativna podjetja in inštitucije s svojimi mreženjskimi kotički in svetovalnicami v experience delu na networking areni.

Med glasbenimi izvajalci na večernem odru Vista boste poslušali: Fed Horses, Torul, Jimmy Barka Experience in  Pantaloons, glasbenih aktivnosti pa s tem še ni konec.  Nekaj prihranimo še za chill out kotiček.

Na Visti zvečer bodo koncerti brezplačni za vse obiskovalce, ostale vsebine so zaprtega tipa.  Podrobnejši urnik s trenutnimi potrditvami na povezavi.

Vir: Festival SoundGarden