Neformalno izobraževanje

Usposabljanje za mlade menedžerje v zamejstvu

7. 12. 2020 avtor: Mladinski svet Slovenije

Želite izvedeti več o vlogi mladih zamejcev in mladinskih zamejskih organizacij v družbi? Kako se strateško načrtuje, o kulturi in vrednotah mladinskih zamejskih organizacij, kaj o projektnem načrtovanju? Vas zanimajo strukture in vloge v mladinskih organizacijah? Kako učinkovito komunicirati z javnostjo in voditi različne skupine? Na kakšen način pridobivati razna sredstva in bolj učinkoviteje upravljati s svojim časom? Želite priložnost za medsebojno izmenjavo izkušenj pri delu z raznimi organizacijami?

Če ste vsaj na eno vprašanje odgovorili pritrdilno, potem vas Mladinski svet Slovenije vabi na usposabljanje »Podporno okolje – krepitev vodenja mladinskih zamejskih organizacij«, ki bo letos potekalo prek spleta v petek, 11. decembra 2020, in v nedeljo, 13. decembra 2020v petek med 16:00 – 19:00 in v nedeljo med 16:00 – 20:00.

Usposabljanje organizira Mladinski svet Slovenije, v sodelovanju in ob podpori Urada Vlade Republike Slovenije za Slovence v zamejstvu in po svetu ter Urada Republike Slovenije za mladino. Sodelovanje na usposabljanju je namenjeno tistim, ki opravljajo vodstvene vloge v mladinskih zamejskih organizacijah ali pa se na to pripravljajo. Vodstvena vloga ne pomeni nujno ožjega vodstva v organizaciji, lahko gre tudi za vodenje lokalne enote ali druge delovne skupine. Mladim zamejcem želijo na usposabljanju ponuditi vsebine, ki so jih prepoznali kot ključne za delovanje in razvoj zamejskih mladinskih organizacij.

 Udeležba na usposabljanju je brezplačna.

Na usposabljanje se prijavite preko elektronskega obrazca.

Vse zainteresirane za udeležbo prosijo, da v spletni prijavnici izberejo ali navedejo tematike, ki jih zanimajo, da bodo lahko usposabljanje prilagodili željam in potrebam udeležencev.

Prijave zbirajo do četrtka, 10. decembra 2020.

Več o projektu si lahko preberete tukaj. 

Za vprašanja ali pojasnila jim pišite na dominik.derencin@mss.si.

Vir: Mladinski svet Slovenije