Mladinska politika / Vključenost

Vabilo: Nacionalni posvet mladinskega sektorja 2018

5. 11. 2018 avtor: Uredništvo

Urad RS za mladino v sodelovanju z Mladinskim svetom Slovenije organizira Nacionalni posvet mladinskega sektorja 2018, ki bo potekal v četrtek, 22. novembra 2018, med 9.00 in 18.30, v Hotelu Brdo na Brdu pri Kranju.

Letošnji posvet bo namenjen pogovorom o vprašanjih, povezanih s kakovostjo v mladinskem delu. O razvoju in kakovosti mladinskega dela se v zadnjem času intenzivno razpravlja na lokalni, nacionalni in evropski  ravni. Kljub številnim razpravam o kakovosti mladinskega dela in sprejetih dokumentih ter zaključkih so še vedno odprta številna vprašanja, povezana s spremljanjem in zagotavljanjem kakovosti v mladinskem delu.

Posvet je namenjen mladinskim delavcem_kam in voditeljem_icam, predstavnikom_cam mladinskih organizacij in organizacij za mlade ter vsem drugim, ki na takšen ali drugačen način soustvarjate in sooblikujete področja, politike in programe za mlade. V kolikor bi se posveta želeli udeležiti tudi mladi, ki vas zanima omenjena tema, v rubriki E-zemljevid mladinskih organizacij, poiščite najbližjo organizacijo in se pozanimajte o možnosti sodelovanja.

Celoten program posveta in spletno prijavnico najdeš na spletnem naslovu.

Prijaviš se lahko najkasneje do torka, 13. novembra 2018.