Angažiraj se / Okolje in trajnost

Trajnostna Ljubljana – predlogi mladih

24. 4. 2023 avtor: Zavod BOB


Ekipa projekta Trajnostna LivadaLAB, ki deluje v okviru Zavoda BOB, vas vabi na dogodek z naslovom “Trajnostna Ljubljana – predlogi mladih“, kjer bo potekala diskusija z odločevalci na teme trajnost in skrb za okolje. Srečanje bo potekalo na javni zeleni površini LivadaLAB v petek, 12. maja 2023, od 11. do 12.30 ure. Sledil bo prigrizek in druženje. Popoldne od 15h dalje pa še piknik, delavnice, izmenjevalnice, koncert,…

Mladi bodo predloge za bolj trajnostno Ljubljano, ki so jih zbirali v preteklem letu, predstavili predstavnikom Mestne občine Ljubljana in četrtnih skupnosti ter se dogovorili za možne dodatne ukrepe v prihodnje. Mladi bodo odločevalcem in drugim pomembnim akterjem predstavili, kaj je njim pomembno na področju trajnostnega življenjskega sloga, česa si želijo več v lokalnem okolju in kakšno podporo potrebujejo, da bodo v svojem življenju delovali čim bolj trajnostno. Predlogi, ki smo jih naslovili na odločevalce, so zbrani tukaj. Evropa, Slovenija in Ljubljana uvaja zelene ukrepe. Vedo, da vam je tematika zelo pri srcu, zato vabijo tudi vas, da se jim pridružite.  

Veseli bodo vaše udeležbe in podpore na diskusiji. Odgovor o udeležbi na okrogli mizi pričakujejo čim prej oziroma najkasneje do petka, 30. aprila 2023, na email livada.bob@gmail.com.